Senaste dagarna!Under de senaste dagarna har jag varit med Valeh samt varit en vända till Pite. Jag och Valeh hade spakväll, bakade kakor och såg komedifilmen ''White chicks'', haha så rolig film! I Pite kollade jag på Josefine då hon uptträde med sina kompisar (med en låt det skrivit alldeles själva.) Det var så duktiga, en stolt syrra fick sitta mitt i publiken. 

The Fault in our stars

Igårkväll gick jag med Molly, Cecilia, Stina, Amanda och Linnea och såg "Förr eller senare exploderar jag". Hade rätt höga förväntningar om filmen, och den levde faktiskt upp till dem. Den var gripande, sorglig och stundtals rolig då Guss skämtade till det, haha!

Dagen!!

Denna dag for jag på en spontan trip till Pite med mamma för att se vad den lilla staden hade att erbjuda. Tiden rann iväg, men vi hann se på det ena och det andra ändå. På kvällen tog vi det lungt och sjöng allsång till Lotta på Liseberg, der är nostalgi från när man var liten. Kom nämligen ihåg då man såg det som liten med familjen och släkten och sjöng med alla låtar, haha!

RSS 2.0