Morning morning!

Sitter för tillfället och lyssnar på musik samt redigerar/framklallar bilder, så jag får lite shystare foton att stoppa upp på väggarna. Är lite sugen om att möblera om i rummet samt införskaffa lite hyllor osv. Får se hur det blir. 
Kram! 
 
http://www.youtube.com/watch?v=PCSXh0f4ahc
 
 

Det var ett tag sen...

Anledningen att bloggen stått tom beror på att jag haft en sjukt tuff termin med allt plugg... 
Har sen jag bloggade sist slutat med basketen och börjat med att sjunga och gymma. Något jag trivs jättebra med, då jag sjunger med en drös härliga personer samt kan variera min träning mycket mer. Att sluta med basketen tyckte jag var ett stort beslut  då jag spelat det sen jag var 6 år, funderade mycket på vad jag skulle göra  om vardagskvällarna då jag inte träffade laget i hallen. Nu i efterhand är jag dock glad att jag gjorde som jag gjorde, det var dags för en förändring! Denna vecka har varit rätt seg, tycker det är dags för höstlov!
Kram! 
 
 

Helgen!

I fredags var jag med Amanda och Klara för att se då mitt föredetta basketlag mötte Antnäs. Gladan vann den matchen, vilket var kul! For därefter till stan för att fika och umgås. Under lördagen firade jag, Emma och Molly bästa Valeh som fyllde år! Var en jättemysig kväll, träffar ju mina bardomsvänner så sälland då vi går i helt olika klasser, program. Idag har jag mestadels tagigt det lungt men även hunnit med att pluggat och gått på Zumba med Marre. Imorgon är det skola, och jag känner att det är dags för lov!

RSS 2.0